SELKEÄT HR- JA TOIMISTOPALVELUT LUOTETTAVALTA KUMPPANILTA

Senspire on perustettu vastaamaan asiakkaiden tarpeeseen saada hankittua selkeät hr- ja toimistopalvelut luotettavalta kumppanilta helposti.

KAIKEN TEKEMISEN TAUSTALLA ON KOKONAISYMMÄRRYS TAVOITTEELLISESTA LIIKETOIMINNASTA

Meillä hoidetaan hooärrää laajalla skaalalla, pienistä asioista suuriin kokonaisuuksiin, kuten vaikkapa yrityskulttuurin nykytilan selvitys ja halutun muutoksen selkiyttäminen sekä mitä toimia tarvitaan, että sinne voidaan päästä tai toimitilojen uudelleen organisointi tai brändäys.

Projektitöiden lisäksi voidaan myös tuurata tilapäisesti asiakkaan omaa hr-henkilöä tai tulla henkilöstöhallinnon avuksi jonkin suuremman muutoksen ajaksi.

Täällä  voit tutustua tarkemmin, mitä kaikkea tehdään tai laita suoraan viestiä lomakkeen kautta. 

YKSINKERTAISESTI RAKKAUDESTA LAJIIN

AIDOSTI TOIMIVA TYÖPAIKKA ON VALTAVA ETU JA VOIMAVARA YRITYKSELLE

JAANA VUORENHUHTA

Henkilöstöpäällikkö
HR Generalisti

Olen elänyt ja hengittänyt henkilöstöhallintoa ja toimistopalveluita tavalla tai toisella koko elämäni. Elänyt perheyrityksen parissa lapsuuden ja aloittanut ensimmäisen yritykseni jo nuorena, jonka jälkeen ollut työntekijäroolissa vuosia. Tehnyt siis konkreettisesti töitä yritystoiminnan sekä henkilöstöhallinnon kanssa. Kartuttanut osaamista ja ymmärrystä konkreettisesti tekemällä sekä hankkimalla henkilöstöpäällikön koulutuksen. Sillehän ei vaan voi mitään, kun kiinnostus vie mukanaan ja haluat jatkuvasti oppia lisää, kasvattaa omaa kokonaisymmärrystä ja hankkia toimivia menetelmiä omaan työkalupakkiin.

Haluan aina ymmärtää kokonaisuuden ja työstää sitä eteenpäin tavoitteellisesti. Pieni pala tai kokonaisuus kerrallaan kehittämässä niitä, aidosti toimivia työpaikkoja.

Aidosti toimiva työpaikka on valtava etu ja voimavara yritykselle. Selkeys ja suunnitelmallisuus myös henkilöstöhallinnon ja toimistopalveluiden alueella tuo käytetyt resurssit, niin ajalliset, kuin rahallisetkin viiveellä takaisin.

Asioita voidaan hoitaa etupainotteisesti, mutta myös ratkaisukeskeisesti, silloin, kun tarvetta jo ilmenee.

Mikäli haluat aidon ihmisen, joka on kiinnostunut juuri teidän liiketoiminnasta, hoitamaan henkilöstöhallintoa ja toimistopalveluita niin täällä ollaan, juuri teidän yritystänne varten.

Tehdään yhdessä tavoitteista totta.

OTA YHTEYTTÄ

ASIAKASPALAUTTEITA

”Helposti lähestyttävä, rento ja aito. Hyvä tyyppi.”

Eija

”Olen työskennellyt Jaanan kanssa yhteistyössä useita vuosia. Jaana on paitsi helposti lähestyttävä, hän on myös jämäkkä ja täsmällinen. Jaana hoitaa tehtävänsä huolellisesti ja ajallaan; häneen voi todellakin luottaa.”

Liisa

”Pitkäaikainen yhteistyö on ollut todella helppoa. Nopea tekemään päätöksiä ja hyvä organisoimaan projekteja”

Maarit

”Jaana was a valued part of my office management team for several years. During that time she was a committed and hard working team member, who was always keen to develop her knowledge and experience beyond the requirements of her job. Jaana has great attention to detail and drive for excellence. An asset for any team.”

Eugene

”I had the pleasure to work with Jaana for several years in a multi-national cybersecurity company. Jaana was an Office Manager of our local branch with 30+ employees. We all were different people with various positions within the organisation and had different needs. It is not an overstatement to say that Jaana was the soul of our office. With her excellent communication skills she was able to find a common language with everyone. She was responsible for so many different tasks like onboarding new employees, helping with tax cards (which has been a major challenge for some of us), managing employer-provided benefits, organizing company events, etc. Thanks to her organization skills we knew that we were covered no matter what. Jaana has greatly helped those of us who felt the need to talk to someone about work or personal matters. I am confident that Jaana will be an excellent addition for any company.”

Lev Stipakov, CEO | Lesti Software Oy

ASIAKASLUPAUS

Kehittämässä aidosti toimivia työpaikkoja, asiakkaan tarpeet edellä. Yhdessä tehden, maalaisjärkeä käyttäen.

Tervetuloa Senspiren asiakkaaksi,
täältä löytyy aito kiinnostus tehdä kanssanne parempaa työelämää tänään ja huomenna!

Varaa alkukartoitus vaikka heti, joko soittamalla tai lähettämällä viestiä.